Csutka István megosztja az élményeit

2019.11.30. 18:01

A Páholyban beszélget a volt igazgató

Csutka István több évig dirigálta a Csokonai Színházat, most a város lakásszínházában láthatjuk.

Fotó: Napló-archívum

Nem mindennapi vendéget hívott meg december 2-ára a Páholy Lakásszínház. Az elmúlt évek alatt Csutka István több alkalommal is tevékenykedett a cívisvárosban. Először a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát elvégezve a debreceni Csokonai Színházhoz szerződött, és egészen 1993 júliusáig játszott a társulatnál, majd vendégművészként 1998-ig. 1993-ban a Madách Színház társulatát erősítette, majd 2001 és 2006 között a Debreceni Csokonai Színház igazgatója volt. Most azért érkezik Debrecenbe, hogy megossza az elmúlt évek, évtizedek élményeit az érdeklődőkkel.

A színművész, táncművész, kommunikációs- és marketingszakember, motivációs előadó, tréner, utazó blogger, de ahogy a debreceniek a szívükbe zárták: „Csuti” nevéhez máig emlegetett előadások fűződnek, mint például a Pán Péter. Azóta megjárta az El Caminót, keresztülgyalogolta a világot, megtanult bonbont készíteni, 2015 szeptemberében útjára indította a Gondolat Bonbonok című előadássorozatát a Madách Színház Tolnay Szalonjában havi rendszerességgel, és amelynek történetei, beszélgetései elegendő energiát szolgáltatnak a következő hónapra – olvasható abban a Facebook-bejegyzésben, mely december 2-án este találkozóra invitálja a közönséget a debreceni Páholyba.

SzD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában