helyi kultúra

2019.09.17. 12:31

Műsoron marad Presser örökzöld klasszikusa

A padlásról újfent kiderült, hogy nem kezdi ki az idő vasfoga.

Fotó: Máthé András

A hatalmas közönségsikerre való tekintettel a Csokonai Színház ebben az évadban is műsorra tűzte A padlást. A Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter triónak köszönhetően több mint három évtizeddel ezelőtt megszületett sikerdarabot Visky Andrej rendezésében már szeptemberben is megnézhetjük, a főbb szerepeket ezúttal is Kránicz Richárd, Edelényi Vivien, Oláh Zsuzsa, Jámbor József, Vranyecz Artúr és Újhelyi Kinga játssza.

Váratlan találkozások

A padlás egy titokzatos hely föld és ég között, ahol mindenki keres valamit, valakit: a Rádiós a külvilágtól elzárkózva a világmindenség hangjait és lényeit kutatja szuperszámítógépével, Robinsonnal; Mamóka társaságra vágyik, Süni szerelemre, a rendőrök egy veszélyes bűnözőt üldöznek, a szellemek pedig több évszázada bolyonganak Révészt keresve, akitől végső megnyugvásukat remélik. Váratlan találkozások és fordulatok kuszálják össze a szereplők életét, a padláson pillanatok alatt hatalmas felfordulás lesz: Révész kipróbálja, milyen egy emberi testben élni, Témüller le akarja buktatni Rádióst, a rendőrök pedig körbekerítik az épületet – a szereplők álmai egyre elérhetetlenebbnek tűnnek…

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában