Debreceni Virágkarnevál

2019.08.15. 17:38

Karneváléj, ahogy még Debrecenben sem látták

Az elmúlt ötven év legjobb nyári slágereivel készülnek a Karneváléj sztárfellépői.

Fotó: Napló-archívum

Magyarország legnagyobb arénashow-ja, a Karneváléj immár hatodik alkalommal koronázza meg a karneváli eseményeket augusztus 20-án a Nagyerdei Stadionban. A nagyszabású rendezvényen csaknem 20 ezer ember fogja élvezni az elmúlt 50 év hazai, nyári slágereit, korunk sztárelőadóinak tolmácsolásában, eddig soha nem látott köntösben, illetve lélegzetelállító látványvilággal. Az előadókat Czutor Zoltán és a Belmondo zenekar fogja kísérni. Lévai Balázs, a Karneváléj művészeti vezetője elmondta, az előadások kizárólag a Nagyerdei Stadionban lesznek láthatók, hiszen arra készültek a nívós színészek, zenészek, valamint az énekesek is. A nagyon illusztris fellépőgárda között lesz például Hajdu Steve és Nagy Ervin, a rockzenei vonalat Papp Szabi, Szekeres András és Lovasi András képviseli, míg a popstílust erősíti Pál Dénes, Nagy Bogi, illetve Falusi Mariann. A szintén színpadra lépő ByeAlex és a Slepp tagjai a Debreceni Virágkarnevál szervezőinek nyilatkozva elmondták: nagyon szeretik a várost, s rengeteget koncerteznek a helyi klubokban. – Én magam is több évig éltem Debrecenben, így nagyon kötődöm a cívisvároshoz – fogalmazott ByeAlex a közösségi oldalon közzétett videóban.

Őrületes hangulat

Eke Angéla színésznő ugyancsak szerephez jut az arénashow-n; titokzatosan azt ígérte, hogy az este legragyogóbb pillanatát fogja elhozni. Falusi Mariann, aki énektudásával kápráztatja el a nézősereget, három évvel ezelőtt már részese volt a műsornak. – Tele volt az aréna emberrel, s amikor ki kell középre, és hallod az ovációt, az leírhatatlan élmény. Fantasztikus volt az egész, s bízom benne, hogy még látványosabb lesz az idei – idézte fel őszintén a színésznő.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában