bringások világították meg a várost

2019.08.19. 14:28

Egyre népszerűbb a Night Ride Debrecenben

Már tavaly is nagy sikere volt a virágkarneváli héten megrendezett, esti biciklis felvonulásnak, mely idén tovább fokozódott. Augusztus 18-án a II. Night Ride rendezvényen családok, baráti társaságok és kisebb cégek is együtt tekertek a fényekbe öltöztetett bicikliken.

Fotó: Főnix Rendezvényszervező Kht.

A rendezvényre Széles Diána is ellátogatott, aki elmondta, hogy év közben sokan érdeklődtek és kérték, hogy a tavalyi esti biciklis felvonulást idén is szeretnék, ha lenne, mert látványos, izgalmas élmény volt számukra. A Night Ride ezért is az egyik nagyon fontos és sok embert érintő programja a debreceni Fények Éjszakáinak. Debrecenben nagyon erős és összetartó biciklis közösség van, ezért feladatunknak érezzük odafigyelni a debreceni biciklis életre. A városban már több, mint 100 kilométernyi bicikliutat épített az önkormányzat és szeretnénk tovább bővíteni a bicikliút-hálózatot.

 

A II. Night Ride közös tekerés előtt a holland Crescendo fúvószenekar két keréken, hagyományaikhoz illően, klumpában tekerve adott színvonalas koncertet, majd idén először, ők vezették a felvonulást, tudatta közleményben a debreceni városháza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában