Campus Fesztivál

2019.07.18. 10:55

Punnany Massif: élvezd, mintha az utolsó lenne!

A cívisvárosban lép színpadra a hazai paletta egyik legnépszerűbb koncertzenekara.

Fotó: Fotó: Matey István

– Van olyan hét a nyáron, amikor nincs fesztivál? Szerencsére nem esik nehezünkre felpörögni, mert nekünk van a legjobb munkánk a világon. Szóval a lényeg, hogy hatalmas bulira számíthattok a Campus Fesztiválon is – invitálja rajongóit Debrecenbe a Punnany Massif. „Élvezd, amíg van még mit, mintha ez a perc lenne az utolsó” – hangzik el az együttes Élvezd című slágerében. Igaz ez a Campusra is, ahol a 9 tagú hiphopzenekar csütörtökön 19.10-től ad fergeteges koncertet.

A csapat az első lemezét 2006-ban jelentette meg, Körkorkép címmel, amely 17 számot tartalmazott. A lemez készítésekor az volt a banda célja, hogy a saját aspektusából bemutassa a mai magyar ember hétköznapjait. 2009-ben jelent meg a zenekar következő száma Hanyag elegancia címmel, a Stíluspakk című, több előadós válogatáslemezen. 2010-ben a második albumuk, a Shen Kick megjelenését egy pécsi és egy budapesti lemezbemutatóval ünnepelte az együttes. A tavaly megjelent lemezük ízig-vérig „best of” a 15 „legpunnanybb” dallal, egy kivételes zenekar összes nagy mérföldkövét érintve.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában