Jó hírek

2019.07.11. 14:34

Hazaengedték Kowát a debreceni kórházból

A csütörtök esti EFOTT-os bulit már megtartja az együttes.

Fotó: Molnár Péter

Jó hírekkel örvendeztette meg nemrég rajongóit a Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs Gyula. Mint arról mi is beszámoltunk, az énekesnél múlt héten jelentkeztek vesekővel kapcsolatos problémák, ami miatt egy határon túli fellépést is le kellett mondaniuk (helyükre pedig a Tankcsapda ugrott be a programba). Kowát vasárnap meg is műtötték Debrecenben, amely után a zenekar közösségi oldalán adott helyzetjelentést akkori állapotáról.

Csütörtökön szintén egy Facebookra feltöltött videóból derült ki, hogy a zenészt hazaengedték a kórházból, így az esti, EFOTT-ra tervezett Velencei-tavi fellépésen már színpadra tud majd állni.

Mint Kowa fogalmaz:

„nem mondom, hogy ugrálni fogok a ma esti koncerten, de hogy le tudjuk adni, tehát találkozni tudunk, és egy jó hangulatú koncertet így is meg tudunk élni együtt, abban én nagyon bízom.”

A posztban a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikája valamennyi dolgozójának köszönetet mondott.

A hajdú-bihari rajongóknak külön öröm, hogy a Kowalsky meg a Vega így minden bizonnyal a jövő csütörtöki, Campus Fesztiválra szervezett koncertet is be tudja majd vállalni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában