Kowalsky helyett Tankcsapda

2019.07.10. 12:12

Egy váratlan vasárnapi beugrás

A Campus Fesztiválon mindkét rockzenekar szerepel a fellépők listáján.

Fotó: Molnár Péter

Vasárnap a Kowalsky meg a Vega frontembere a hivatalos Facebook-oldalukon tudatta egy videóban a rajongókkal, hogy a következő napokat a Debrecenben kell töltenie, mivel veseműtét vár rá. Ennek okán aznap Marosvásárhelyen elmaradt a Kowalsky-koncert, viszont érkezett a „hazai” segítség, s így nem maradtak zene nélkül az ott élők, ugyanis a debreceni Tankcsapda „ugrott be” egy koncert erejéig. – Erdélyben turnéztunk, s vasárnap szünetünk lett volna, amikor megtudtuk, hogy vesekő problémákkal küzd Kowa. Szerencsésen álltak a csillagok, hogy pont ott voltunk, így a Kowalsky-zenekar iránti tiszteletből, valamint a szervezők megkeresésére meg tudtuk csinálni a koncertet – számolt be a váratlan koncertjükről Lukács Laci.

Idén sem maradnak

A Campus Fesztivál hétfői sajtótájékoztatóján a tankok frontemberével is összefutottunk, akit fesztiválos emlékeiről kérdeztünk. – Az az igazság, hogy jóformán, mint előadók vettünk részt többet a fesztiválokon, nem mint látogatók. A Tankcsapda megalakulása mivel 1989-re datálható, s a rá következendő évben már nagyobb eseményeken játszottunk, így nem is volt igazán lehetőségünk belevetni magunkat a féktelen fesztiválozásba. Emlékszem az EFOTT volt anno ilyen nagyobb jellegű nyári találkozó, de oda is már előadóként mentünk – idézte fel Laci. Hozzátette, a Campus Fesztiválon, ahogy tavaly, idén sem tudnak maradni, mert másnap már Miskolcon van jelenésük.

ND

Borítókép: A Campus Fesztivál hétfői sajtótájékoztatóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában