Fiatal Vállakozók Hete

2023.11.15. 19:19

Helyi vállalkozók történeteiből meríthettek erőt a debreceni fiatalok

A MCC debreceni központja és a FIVOSZ egyaránt a feltörekvő generációk jövőképét igyekszik formálni.

Hajnal László

Bognár István, az MCC debreceni képviseletének vezetője

Forrás: Kiss Annamarie

Elsőként rendezte meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) a Fiatal Vállakozók Hete 2023 Karrier és Üzleti Show-t a Mathias Corvinus Collegium (MCC) debreceni központjában szerdán délután. Az országosan 16. alkalommal megrendezett esemény célja egyfajta inspirációt nyújtani a gazdasági utánpótlás, a fiatalok és a feltörekvő generációk számára.

Bognár István, az MCC debreceni képviseletének vezetője köszöntőjében arról beszélt, hogy a FIVOSZ víziója és az MCC célkitűzései és jövőképe között számos hasonlóság található. Mint mondta, a több mint 26 éve működő tehetséggondozó intézmény a fiatalok számára oktatási, nevelési tevékenységet, illetve lehetőséget biztosít arra, hogy egy megfelelő életpályára találjanak.

– Bízom benne, hogy a FIVOSZ és az MCC közösségébe tartozó fiatalokból olyan vállalkozok és vezetők válnak, akik szűkebb közösségekért és tágabb értelemben véve a nemzetükért is elkötelezettek, tenni akarók és cselekvőképesek – mondta.

Lakatos Gergely előrevetítette, a Debrecenben eddig hiánypótló rendezvényen értékteremtő történetek és előadók várják a hallgatóságot. A FIVOSZ alelnöke szerint szemmel látható az a fejlődés, ami Debrecenben és a debreceni emberek életében történik.

–Remélem, hogy mindenki kap intuíciót és motivációt, és elkezd azon gondolkodni, hogy debreceni fiatalként milyen életérzést kell belevinni a vállalkozásba, hogy meg tudja élni ezt a nagy változást, amin átesik a város és az agglomeráció is – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában