Ajándék

2023.09.25. 18:46

Hasznos felszereléseket kapott a nádudvari iskola

Vidáman kezdhették a Nádudvari Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola diákjai ezt a tanévet., hiszen a Nádudvari Élelmiszer Kft. jóvoltából sportszereket és a szabadidő tartalmasabb eltöltéséhez játékot és babzsákfoteleket kapott minden osztály.

Haon.hu

Forrás: Nádudvari Élelmiszer Kft.

A felszereléseket hétfőn, szeptember 25-én Nagy Ádámtól, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatójától vehette át a Kövy iskola igazgatója, Tóthné Ó Nagy Judit - számolt be róla portálunknak a társaság.

Mint írták, minden osztály kapott labdákat, társasjátékot és babzsákfoteleket, valamint az iskola sportolói - a kézisek és a focicsapat tagjai - feliratozott mezeket. Ez segíti, hogy a gyerekek tanórák közben és után is együtt, akár az iskolában kapcsolódhassanak ki, így erősítve az osztályközösségeket és segítve a szabadidő hasznos eltöltését.

A Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 1996 óta viseli a híres, Nádudvarról elszármazó jogtudós nevét, akinek még Kossuth Lajos is tanítványa volt, míg Sárospatakon jogot tanított. Jelenleg 33 osztályban és közel 700 gyermek tanul a folyamatosan fejlődő és kiemelkedő eredményeket felmutató iskolában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában