Helyi közélet

2023.06.18. 08:29

Jó hírt közölt a debreceni alapítvány a kupakgyűjtésről

Forrás: illusztráció / MW-archív

A debreceni Tündérkör Alapítvány felvette a kapcsolatot a MOHU MOL Hulladékgszdálkodási Zrt.-vel, miután felmerült a kérdés, hogy az új hulladékgazdálkodási szabályzások miatt továbbra is folytatódhat-e a karitatív célú kupakgyűjtés.

Az alapítvány szerdai Facebook-posztja szerint a szervezet felhívta Tóth Zsé Ferencet, a Tündérkör elnökét, „és egy rendkívül jóízű és egyenes, korrekt hozzáállású beszélgetést folytattak, mely a karitatív jellegű kupakgyűjtés további lehetőségét érintette”.

Az alapítvány posztja szerint a háttérben országszerte egyeztetnek bizonyos cégekkel, hogy a kezdeményezés továbbra is elérhető legyen a lakosság számára.  A cég emellett folyamatos kapcsolattartásról biztosította az alapítvány elnökét, és egy közös együttműködést is kilátásba helyeztek, amely száz gyermek élményterápiáját takarja, ám erről még nem osztott meg részleteket a Tündérkör. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában