Kirakatkiállítás

2023.06.09. 20:06

Illusztrációs pályázat díjnyertes alkotásaiból nyílt kirakatkiállítás egy debreceni könyvesboltban

A díjazottak debreceni, nyíregyházi és sepsiszentgyörgyi diákok, munkáikat szakmai zsűri értékelte

Forrás: Miskolczi János

Képes könyvajánlókból nyílt kirakatkiállítás a Debreceni Ady Endre Gimnázium által meghirdetett Képzeld el! illusztrációs pályázat díjnyertes alkotásaiból június 8-án a Pagony könyvesboltban – tudatta közlésében Peternainé Juhász Zsuzsa.

A gimnázium által meghirdetett olvasóverseny, az Olvass többet! határtalanul-magyarul ajánlott műveihez készültek az illusztrációk. A könyv útja microgrant pályázaton nyertes projekt – amellyel városunk önkormányzata támogatja A könyv barátja vagyok hálózat tagjait – lehetőséget biztosított az összefogásra, a közös programok szervezésére. A díjazottak debreceni, nyíregyházi és sepsiszentgyörgyi diákok, munkáikat szakmai zsűri értékelte. A kiállítást Dr. Puskás István Debrecen kultúráért felelős alpolgármestere nyitotta meg, a díjakat Laknerné Mihalcsik Ágnes, a DSZC Kreatív Technikum és Peternainé Juhász Zsuzsa, a Debreceni Ady Endre Gimnázium tanára adta át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában