Közlekedés

2023.06.07. 09:14

Elkezdődött a munka a Sámsoni úton, így néz ki most a helyszín – fotókkal

Megnövekedett menetidővel kell számolni a 471-es főút Debrecen belterületi szakaszán.

Forrás: Molnár Péter

Mint arról korábban már beszámoltunk, megkezdődtek a terepmunkálatok a Sámsoni úton a 471-es főút négysávosítása miatt, hiszen a Budai Nagy Antal utca és az Acsádi út közötti szakaszon és az Acsádi út és Simon István utca között közműkiváltási munkákra volt szükség. 

A munkálatok folyamatban vannak, a következő hetekben Budai Nagy Antal utca és Mátyás király utca, valamint a Kőrösi Csoma Sándor utca és Simon István utca közötti szakaszán dolgoznak a szakemberek. Ideiglenes forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

Ahogy azt korábban írtuk, a DEVIZÉP Kft. megkezdte a kutatóárkok ásását az ivóvízvezeték-építés kapcsán, valamint a vákuumkutak telepítését a szennyvízvezeték építéshez kapcsolódóan. Ezzel párhuzamosan a kivitelezést végző Konzorcium megkezdi a hírközlő vezetékek, valamint a gázvezeték építését.

A DEVIZÉP előzetes tájékoztatása szerint várhatóan június 15-től korlátozásokra lehet majd számítani az ivóvíz-szolgáltatás terén. Az érintett ingatlanok a jogszabályban meghatározottak szerint még a munkavégzés megkezdése előtt külön értesítést kapnak.

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában