Az elfogadóhelyek köre is bővült

2023.06.09. 12:29

Elindult a Debrecen Városkártya Facebook-oldala

Forrás: Napló-archív

Idén három éve, 2020 nyarán indult el a Debrecen Városkártya program. Az állandó debreceni lakcímmel rendelkezők számára különféle előnyöket és kedvezményeket kínáló Városkártya számos újdonsággal kedveskedik idén a kártyatulajdonosok számára, olvasható a városkártyát menedzselő VisitDebrecen közleményében.

Az egyik legfontosabb hír a Debrecen Városkártyával kapcsolatban, hogy

minden kártya érvényességi idejét meghosszabbították 2030. december 31-ig, így az eredetileg három évre kiállított kártyákat sem kell lecserélni, érvényességük automatikusan módosul.

A másik jó hír, hogy a kártyatulajdonosok számára kínált kedvezmények köre folyamatosan bővül, az Aquaticum Strand mellett a fürdőkomplexum másik egysége, a Termálfürdő is csatlakozott nemrég az elfogadóhelyekhez.

A legfrissebb hír a Debrecen Városkártya háza tájáról, hogy elindult a kedvezménykártya Facebook-oldala, ahol a kártyatulajdonosok és a kártyával még nem rendelkező érdeklődők naprakész információt kaphatnak a kártya kiváltásának módjáról, a kártya felhasználásáról, a kártyával igénybe vehető előnyökről és kedvezményekről, valamint a kártyát elfogadó szolgáltatók aktuális akcióiról, programjairól.

„A Facebook-oldal célja, hogy megkönnyítse a tájékoztatást az elfogadóhelyek és a felhasználók között, közösséget építsen, és az elsődleges kommunikációs csatornája legyen minden Debrecen Városkártyával kapcsolatos hasznos tudnivalónak.” – mondta Tóth-Megyesi Enikő, a VisitDebrecen turisztikai igazgatója.

A közel három éve elindított Debrecen Városkártya program célja, hogy a Debrecenben élők kedvezményesen tudjanak igénybe venni minőségi helyi szolgáltatásokat az éttermi fogyasztástól a szabadidős programokon át a vásárlásig. A városkártyát elfogadó helyek köre folyamatosan bővül.

A kártyával kapcsolatos további információk itt érhetők el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában