Anyák napja

2023.05.04. 11:47

Ünnepi műsorral köszöntötték az idős édesanyákat Debrecenben – fotókkal

A szülővé válás, az anyaság élménye a legfantasztikusabb dolog a világon – mondta Széles Diána alpolgármester.

Széles Diána is köszöntötte az édesanyákat

Forrás: Kiss Annamarie

Anyák napja alkalmából ünnepi műsorral és virágokkal köszöntötte az ellátottakat a Debrecen Megyei Jogú Város Városi Szociális Szolgálat Szávay Gyula Utcai Telephelyén csütörtökön. Az esemény célja az volt, hogy megemlékezzenek az édesanyák családi egységet megtartó, hagyományokat és nevelési értékeket átadó nélkülözhetetlen szerepéről, hangsúlyozva a generációk találkozásának jelentőségét. Az ünnepségen Széles Diána köszöntötte az időseket és hozzátartozóikat. Debrecen alpolgármestere kiemelte, a szülővé válás, az anyaság élménye a legfantasztikusabb dolog a világon.

Mikor magam is édesanyává váltam, akkor tudtam meg, mit jelent a feltétel nélküli szeretet, hiszen a gyermekünk számára – bárhogyan is nézünk ki – mindig mi vagyunk a legfontosabbak 

– fogalmazott az alpolgármester. Az anyák napi műsort Vadon Balázs önkormányzati képviselő nyitotta meg, aki beszédében hangsúlyozta, az édesanya egy különleges helyet foglal el mindenki szívében, legyen az gyermek vagy felnőtt. – Ő az, akinek a legfontosabbak vagyunk, akiben megbízhatunk, aki aggódik miattunk, aki őszintén örül sikereinknek, és bánatunkban osztozik velünk. Az édesanya az, aki a társadalom legkisebb egységét, a családot össze tudja tartani. Szeretetük egy életen át elkísér bennünket, nem szab feltételt, nem követel és nem kételkedik. Ez a szeretet az, ami úgy tart meg magának, hogy közben el tud engedni – vallja a képviselő. 

PTZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában