Közérdekű

2023.05.05. 11:20

Szokatlan lehet az ivóvíz egy héten át Kismarján

A nyomás, az íz és a szag is változhat, de ennek jó oka van.

A minőségi szolgáltatás érdekében tisztítják a vízhálózatot Kismarján a Debreceni Vízmű Zrt. munkatársai (illusztráció)

Forrás: MW-archív

A Debreceni Vízmű Zrt. Facebook-oldalán tájékoztatott arról, hogy Kismarján május 16. és május 23. között az ivóvízhálózat szivacsos csőtisztítási munkálatai fognak zajlani. Erre a vízszolgáltatás biztonsága érdekében van szükség. A vízmű szakemberei munkanapokon 9 és 15 óra között végzik a beavatkozásokat, amelyek nagyban szolgálják majd a településen élők biztonságos és minőségi ivóvízellátását.

A tisztítással érintett körzetekben esetenként kisebb nyomásingadozás, szakaszos vízhiány, átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, ennek következtében az ivóvíz zavarossá válhat.

A Debreceni Vízmű Zrt. arra kéri a tisztelt felhasználókat, hogy ebben az időszakban a károk megelőzése érdekében háztartásbeli tisztítási folyamatokat, tevékenységeket ne végezzenek!

Amennyiben a meghirdetett munkálatok során bármilyen, a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek, azt az alábbi elérhetőségeken jelezhetik:

Hibabejelentés telefonszáma: +36 (52) 513536 , +36 (52) 534-510 (0-24 órás)
E-mail címe: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában