Gyereknap

2023.05.28. 17:02

Hajdúsámsonban gazdag gyerekprogramokkal készültek a legkisebbeknek

Forrás: Csodavár Óvoda

– Mint minden évben, idén is színes programokkal vártuk a gyerekeket, családokat a városi gyermeknapunkra az epreskerti rendezvénytérre, ahol a foglalkozások, játékok, előadások ingyenesek voltak – tájékoztatta a Naplót Antal Szabolcs polgármester.

Az önkormányzati Csodavár Óvoda Lovagi torna címmel rendezte meg a napot, ötpróbás, csoportok közötti vetélkedőt szervezett, illetve ugrálóvár, zsákbamacska és kézműveskedés várta ovisokat, miközben az óvónők palacsintát sütöttek.

Az egyházi Eszterlánc Óvoda is gazdag élményekkel készült az óvodásoknak, ilyen volt például a mesebeli hétpróba, mely végén a vándorlegények és leányok elnyerték méltó jutalmukat. Régi hagyomány, hogy az óvónők meseelőadással kedveskednek ilyenkor, most a Csillagszemű juhásszal készültek. A napot megkoronázta az ovi aerobik közös esernyőtánca, illetve az, hogy minden lurkó Gyermeknapi Oklevelet kapott a nap végén. 

Minden lurkó Gyermeknapi Oklevelet kapott a nap végén
Forrás: Eszterlánc Óvoda

 

Fotó: Önkormányzat

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában