Szavazásértékelés

2023.05.12. 10:01

Megkérdeztük olvasóinkat, kimennek-e a Mihály-napi vásárba, itt a végeredmény

Szavazóink többsége ott lesz a Böszörményi úton, és költeni is fog

Finomságokból most sem lesz hiány

Forrás: Napló-archív

Péntek délelőtt tíz óráig vártuk a voksokat arra a múlt vasárnap élesített szavazásra, melyben kíváncsiak voltunk, olvasóink kilátogatnak-e idén a hétvégi debreceni Mihály-napi forgatagba. Mint ismert, a vásárra előzetesen ötszáznál is több árus jelentkezett, és a szervezők idén arra törekednek, hogy a lakóknak minél kevesebb megterhelést okozzon a vásár, ezért sem mutatványosok, sem vidámpark, sem pedig civil szervezetek nem lesznek a helyszínen, illetve a forgalomkorlátozások is enyhébbek lesznek az eddig megszokottnál.

A szavazásban válaszadásra négy opciót kínáltunk fel, a végeredményeket pedig alulról felfelé vesszük végig. A legkevesebben azok vannak – a szavazók 10 százaléka –, akik még nem döntötték el, kimennek-e idén. Őket 14 százalékkal az a tábor követi, amely ott lesz majd ugyan a vásárban, de költeni nem tervez. 33 százalék biztosan kihagyja az idei forgatagot,

viszont a legtöbben, 43 százaléknyian azt válaszolták, mennek majd, és vásárolni is terveznek a kirakodóvásárban. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában