Programajánló

2023.05.17. 10:31

Az első szerelem és a kamaszkori intimitás lesz a téma a Csokonai Színház nevelési konferenciáján

Az eseményen ingyenes a részvétel.

A Trigonometria című előadás egyik jelenete

Forrás: Máthé András-archív

Az első szerelmet, a kamaszkori intimitást választotta témájául a III. Csokonai Színházpedagógiai és színházi nevelési konferencia – tudatta a debreceni intézmény közlésében.

Pedagógusoknak, gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szakembereknek, szülőknek, segítő szakmákban dolgozó, önismerettel, illetve mentális egészséggel foglalkozó szakembereknek, drámatanároknak, illetve a téma iránt érdeklődő felnőttek számára ajánlják a részvételt a Csokonai Színház szakemberei. A konferencián kerekasztal-beszélgetéseken, workshopokon, illetve egy részvételi színházi előadáson keresztül szeretnék közösen megvizsgálni, megvitatni az első szerelem, az intimitás témájának érzékenyítésével, a szexuális neveléssel kapcsolatos kérdéseket.

A konferencián való részvétel ingyenes. A részvételi színházi előadáson, illetve a workshopokon korlátozott létszámban tudnak fogadni résztvevőket, ezért ezek a programok előzetes regisztrációhoz kötöttek. A kerekasztal-beszélgetésekre nem szükséges regisztrálni.

A konferenciát a Csokonai Fórum – Orfeum és Balett-termében rendezik meg május 18. és 20. között. A rendezvényre az alábbi címen lehet regisztrálni: [email protected].

A III. Csokonai színházpedagógiai és színházi nevelési konferencia az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program keretein belül valósul meg a Csokonai Színház szervezésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában