Programajánló

2023.04.10. 09:00

Vasútmodell-kiállítás várja az érdeklődőket Józsán

A DEMKI Józsai Közösségi Ház minden korosztálynak ajánlja a különleges tárlat megtekintését.

Igazi különlegességekkel készülnek

Forrás: Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület / Sipos Milan Gergely

A vasútmodell-kiállítás hosszú hagyományra tekint vissza a józsai közösségi házban, de a koronavírus-járvány miatt 2020 óta nem tudták megrendezni a felejthetetlen élményt nyújtó bemutatót. Idén viszont újra kisvonatokkal népesül be az intézmény egyik terme, amelyben látható lesz, hogy a kényszerszünet ideje nem tétlenséggel telt: a szervezők az eddig látott modulokat csinosították, és újakat is létrehoztak – tudatta közlésében a Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület.

Sőt, egy igazi különlegességgel is készültek. – A kiállításon szélerőmű és napelempark formájában bemutatjuk a megújuló energia termelésének egyes módjait is – árulták el.

Azok számára, akik már foglalkoznak vasútmodellezéssel és azoknak is, akik épp mostanában kapnak kedvet hozzá, a kiállítás ideje alatt vásárlási lehetőség is nyílik a modellekből és kiegészítőkből – új és használt darabokból is.

A tárlat április 22-én 10 és 18 óra között, 23-án pedig 10 és 16 óra között lesz megtekinthető a DEMKI Józsai Közösségi házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában