Közgyűlés

2023.02.23. 14:39

Majer Tamás: végre van egy ilyen napirendi pont!

Forrás: Kiss Annamarie

A Hatvan u. 32. szám alatt található ingatlan ingyenes hasznosításba adásáról döntött a debreceni közgyűlés csütörtökön, a Hajdú Táncegyüttesért Közhasznú Alapítvány kapta meg ezt.

Majer Tamás önkormányzati képviselő, az együttes egyik oktatója megköszönte, hogy végre van egy ilyen napirendi pont. – Idén lesz hetvenéves a táncegyüttes, és közel ötven éve fennáll az a probléma, hogy mindig azt érezte az együttes, hogy a lába alól kihúzzák a talajt. Ez közvetlenül 400 táncos érint, és a családtagjaikat, akik minden nap hozzák a gyermekeiket táncolni. A jubileum alkalmával emelkedik ez a létszám, közel ezer táncossal fogunk majd idén bemutatkozni, így több ezer debreceninek fontos napirendi pont. Mindenki nagy örömmel fogadja majd, amikor megtudják, hogy biztossá vált a sorsuk. Egy nagyon jó kézbe került az épület – taglalta Majer Tamás, aki az együttes nevében kifejezte köszönetét.

KD

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában