Közlekedés

2023.02.28. 17:24

A közös képviselőkhöz fordult a nánási önkormányzat – így javítanának a parkolási helyzeten

Kikérnék a társasházi lakók véleményét.

Forrás: hajdunanas.hu

Nagyon sok bejelentés érkezik a hajdúnánási önkormányzathoz a lakosságtól a városközpontban tapasztalható parkolási gondokról, erről a város honlapján írtak kedden. Az önkormányzat közleménye szerint kollégáik tapasztalatai és a közterület-felügyelet intézkedései mind azt jelzik, a probléma jelen van, és az autótulajdonosok, a gépjárművezetők nem tudják, vagy - sok esetben - nem is akarják a felmerülő problémákat jogszerűen megoldani.

Hozzátették: az önkormányzat több parkolóhelyet is kialakított az elmúlt időszakban, és nyilvánvaló az a tény is, hogy a kiskörúton belül az önkormányzati tulajdonú területek korlátozottak, új parkolók kialakítására alig adnak lehetőséget.

Az önkormányzat ezzel összefüggésben arra kéri a közös képviselőket és a társasházkezelőket, hogy a társasházak szervezeti és működési szabályzatában foglalt eljárási rend szerint hívják össze a társasházak közgyűlését, és kérjék ki a lakók véleményét a városközpontban jelentkező parkolási kérdésekről.

Ha ez megvan, közgyűlési határozati formában lehet eljuttatni a [email protected] címre legkésőbb március 16. 16 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában