Tájékoztatás

2023.01.22. 18:53

Nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány is lehet Monostorpályiban

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Az ivóvízminőség-javító beruházásának keretében az ivóvízhálózat felújítási munkák folytatódnak január 23. és február 6. között Monostorpályiban a Damjanich és az Árpád utca kereszteződésében, az Árpád utcán, a Damjanich és a Rákóczi utca kereszteződésében, a Debreceni és a Bocskai utca kereszteződésében, a Bajcsy-Zsilinszky és a Béke utca kereszteződésében, valamint a Debreceni és az Arany János utca kereszteződésében - közölte a Debreceni Vízmű Zrt.

A munkálatok ideje alatt munkanapokon, 8:30 és 16 óra közötti időszakban a település ivóvízhálózatán, a munkák jellegéből adódóan nyomáscsökkenés, és átmeneti jelleggel, összefüggően 6 órát meg nem haladó vízhiány fordulhat elő.

Mint írják, a vállalkozó törekszik a megszokott szolgáltatást legrövidebb ideig és legkevésbé befolyásoló munkavégzésre. A szolgáltatott ivóvíz a munkálatok ideje alatt is egészégre ártalmatlan, fogyasztásra alkalmas marad. A szintén ártalmatlan zavarosság elkerülésére javasolják a vízhiányokat követő, ingatanon belüli vízvételi helyek légtelenítését és rövid idejű átöblítését.

Kérik továbbá, hogy a megadott időszakban a vízhasználatot ennek megfelelőn válasszák meg, valamint a megadott munkaterületekre a közlekedés során legyenek tekintettel!

Az ivóvízszolgáltatást érintő, munkálatokból eredő, mindenkori napi aktuális információ a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécserszolgálatán rendelkezésre állnak az alábbi elérhetőségeken: +36 (52) 513536, +36 (52) 534-510; E-mail cím: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában