Vízmű

2023.01.07. 11:56

Napokig zavaros lehet a víz Monostorpályi egyes részein

Vízhiány is előfordulhat.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Debreceni Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint január 10. és január 20. között Monostorpályi ivóvízminőség-javító beruházásának keretében a felújítási munkákat végeznek az alábbi helyeken:

Damjanich – Árpád u. kereszteződés, Ady Endre u., Ady Endre – József Attila u. kereszteződés, Damjanich – Rákóczi u. kereszteződés, Debreceni – Bocskai u. kereszteződés, Bajcsy-Zsilinszky – Béke u. kereszteződés, Debreceni – Arany János u. kereszteződés.

A munkálatok ideje alatt munkanapokon, 8:30 és 16:00 óra közötti időszakban a település ivóvízhálózatán – a munkák jellegéből adódóan – nyomáscsökkenés, és átmeneti jelleggel – összefüggően 6 órát meg nem haladó – vízhiány előfordulhat.

Közölték, a munkát végző vállalkozótörekszik a megszokott szolgáltatást legrövidebb ideig és legkevésbé befolyásoló munkavégzésre! A szolgáltatott ivóvíz a munkálatok ideje alatt is egészégre ártalmatlan, fogyasztásra alkalmas marad. A szintén ártalmatlan zavarosság elkerülésére javasolják a vízhiányokat követő, ingatanon belüli vízvételi helyek légtelenítését és rövid idejű átöblítését.

Az ivóvízszolgáltatást érintő, munkálatokból eredő, mindenkori napi aktuális információ a Debreceni Vízmű Zrt. diszpécserszolgálatán rendelkezésre állnak az alábbi elérhetőségeken: +36 (52) 513536, +36 (52) 534-510; E-mail cím: [email protected]

Kérik, hogy a megadott időszakban a vízhasználatukat ennek megfelelőn válasszák meg, valamint a megadott munkaterületekre a közlekedés során legyenek tekintettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában