Közbeszerzés

2022.12.01. 10:37

Munkagép-szervizelőt keres a debreceni városgazdálkodási cég

A hibák elsődleges meghatározásának a telephelyen a jelzést követő 30 percen belül kell megtörténnie.

A nyertesnek elektromos kukásautó töltésére alkalmas berendezéssel is rendelkeznie kell

Forrás: Illusztráció, Napló-archív

Hulladékgyűjtő és szállító célgépek, pótkocsik, munkagépek szervizelése érdekében írt ki közbeszerzési eljárást az A.K.S.D. Városgazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaság.

A szerdai Közbeszezési Értesítőben megjelent felhívás szerint az ajánlatkérők által üzemeltetett, 3,5 tonnát meghaladó össztömegű hulladékgyűjtő és szállító célgépek, pótkocsik, valamint 3 munkagép szervizeléséről van szó.

A komplex szerviztevékenység magában foglalja: a hajtáslánc, karosszéria, elektromos rendszer, hidraulikus és pneumatikus rendszerek, speciális felépítmények, egyéb gépjármű fődarabok, elemek felújítását, javítását, karbantartását, az esetlegesen szükségessé váló helyszíni műszaki mentést (nem beleértve a meghibásodott jármű vontatásátszállítását), a szükséges alkatrészek és segédanyagok meghatározását, igény esetén beszerzését, egyes, saját műhelyben legyártható alkatrészek legyártását, készenlét tartását, hatósági vizsgákra felkészítést és a hatósági vizsgáztatás lebonyolítását.

A szervizelendő flottát 29 tömörítős gépjármű, 3 gyűjtő konténeres gépjármű, 14 konténeres gépjármű, 11 görgős konténerszállító gépjármű, 8 úttisztító gépjármű, 2 platós gépjármű, 9 pótkocsi, 3 munkagép alkotja. A hibáik elsődleges meghatározásának a telephelyen a jelzést követő 30 percen belül kell megtörténnie, míg a telephelyen kívüli helyszín esetében a 30 perces határidő megnő a kiszállás indokolt átfutási idejével.

Az elvárás szerint a nyertes cég zárt és fedett műhelye és raktárterülete együttesen minimum 700 négyzetméteres legyen, ami alkalmas egyidejűleg legalább 7 gépjármű beállására és a szükséges javítások elvégzésére. A nyertesnek rendelkeznie kell 1 elektromos kukásautó töltésére alkalmas, 15kW-os töltőállomással, továbbá minimum 6 darab, 26 tonna össztömegű kukás gépjármű átmeneti tárolására és a szükséges biztonságos manőverezésre alkalmas területtel is.

A pályázat további feltételei a szerdai Közbeszerzési Értesítőben tekinthetők meg. Az ajánlatokat 2022. december 28-án 12 órakor bontják fel.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában