Debrecen

2022.11.03. 10:38

Soron kívüli egyeztetést kezdeményez Papp László a bezáró debreceni postákról

A polgármester szerint elfogadhatatlan a Magyar Posta döntése.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Soron kívüli egyeztetést kezdeményezek a Magyar Posta vezetőivel annak érdekében, hogy Debrecen keleti és déli városrészeiben a helyi igények megfelelőbb figyelembe vétele mellett szülessen döntés az átmeneti intézkedésekről

– tudatta Facebook-oldalán csütörtökön Papp László, Debrecen polgármestere.

Mint megírtuk, a Magyar Posta az energiafelhasználás érdemi csökkentése érdekében arról döntött, hogy ideiglenesen  többek között tíz debreceni posta működését is szünetelteti. A bezáró posták helyett alternatív megoldásokat kínálják. ezekről itt olvashat bővebben.

„Debrecen önkormányzata is számos átmeneti korlátozó intézkedést kényszerült meghozni az energiaválság következtében. Döntéseink során célul tűztük ki, hogy a szolgáltatások legalább a szükséges és elégséges mértékben elérhetőek legyenek a város teljes területén. Emellett fontosnak tartottuk, hogy az érintett intézmények és szolgáltatók vezetőivel egyeztessünk az átmeneti intézkedésekről”– írta mostani bejegyzésében Papp László, hozzátéve:

elfogadhatatlannak tartja a Magyar Posta magatartását, ugyanis „döntését előzetes egyeztetés nélkül, a városrészi igények és szükségletek nem körültekintő figyelembe vétele mellett hozta meg”.

A polgármester zárásként rámutatott: a debreceni posták bezárása a város keleti és déli részeiben élők mindennapjait nehezíti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában