Nagylelkű felajánlás

2022.11.10. 12:19

Saját zsebből biztosítja a jégpálya működését Hajdúszoboszló polgármestere

Czeglédi Gyula polgármesteri jutalmát ajánlotta fel erre a célra.

Forrás: Facebook / Czeglédi Gyula

Személyes javadalmazásom felajánlásával segítem a jégpálya egész szezoni működését – tette közzé Facebook-oldalán Hajdúszoboszló első embere. Mint írja, ezen a héten készítik elő a soron következő képviselő-testületi ülés előterjesztéseit. Ennek keretében merült fel a költségvetésben év elején megtervezett polgármesteri jutalom kifizetésének ügye. Az előterjesztés benyújtására jogosult bizottság értékelte a polgármester 2022. évi munkáját, és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével a városvezető részére három havi illetményének megfelelő jutalmat javasol. 

Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere
Forrás: MW-archív

Czeglédi Gyula a csütörtökön tartott bizottsági ülésen a pozitív értékelést követően jelezte, hogy nem kívánja felvenni a jutalmat. – Annak teljes összegével biztosítani kívánom a jégpálya működését az előttünk álló téli szezonban. Erre azért van szükség, mert a képviselő-testület az októberi ülésén arról döntött, hogy a jégpálya üzemeltetését költségmegtakarítás érdekében csak korlátozott mértékben biztosítja – írja bejegyzésében a polgármester.

A hajdúszoboszlói jégpálya ennek köszönhetően 2022. november 27-től 2023. február 28-ig nyitva lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában