A városháza reagált

2022.11.14. 16:29

Nem fér el a kerekesszék a debreceni utcában, átalakítják korlátot

A tél beállta előtt megoldódhat mozgássérült olvasónk problémája.

Forrás: Molnár Péter

Egy tűzcsap és egy biztonsági korlát nehezíti a debreceni Dóczy József utcán közlekedő kerekesszékesek életét – jelezte portálunknak egy olvasónk.

A leszűkült járdarész kapcsán érdeklődtünk a debreceni polgármesteri hivatalnál, és megnyugtató választ kaptunk. Mint írták, a megoldás érdekében a közterületen található biztonsági korlát átalakításáról szakkivitelező bevonásával gondoskodnak a közeljövőben, és ehhez igazodva, rövid időn belül járdalapokat helyeznek le. A korlát átalakításának köszönhetően megszűnik a nehézkes közlekedés az érintett szakaszon. A munkálatokat – az időjárási viszonyok függvényében – várhatóan még a tél beállta előtt elvégzik.

Forrás: Molnár Péter

Az önkormányzat azt ígérte, hogy további megoldást keresve, felveszi a kapcsolatot a Debreceni Vízmű Zrt. szakembereivel is, hiszen a vízszerelvények áthelyezése ennek a társaságnak a hatáskörébe tartozik.

HaBe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában