Közbeszerzés

2022.11.14. 13:41

Kezdődhet a debreceni Nemzeti Gyártó - Kutató - Oktató Középüzem építése

A munkálatok elvégzésére 10 ajánlat is érkezett, melyek közül egy debreceni vállalkozás ajánlata bizonyult a legkedvezőbbnek.

Forrás: Illusztráció, MW-archív

Heteken belül elkezdődhetnek a debreceni Nemzeti Gyártó - Kutató -, Oktató Középüzem létesítésének alapozási és szerkezetépítési munkálatai az UD Tudományos, Technológiai és Ipari Parkjának területén – derült ki a Közbeszerzési Értesítő november 14-én megjelent számából.

Az épület tervezetten két fő funkcionális egységből áll össze. Az egyik épületrész a Gyógyszerésztudományi Kar elméleti gyakorlati képzéseihez, valamint kutató-oktató tevékenységeihez biztosít megfelelő infrastrukturális hátteret, míg a másik egy gyógyszergyártó technológiai GMP és IFS üzemként fog funkcionálni. A kivitelezés két ütemben tervezett, jelen közbeszerzés révén az épület alapozási és teherhordó szerkezetei készülnek el.

A munkálatok elvégzésére 10 ajánlat is érkezett, melyek közül egy debreceni vállalkozás ajánlata bizonyult a legkedvezőbbnek. A vállalkozási szerződés mintegy nettó 841 és fél millió forintról szól, a teljesítés tartama öt hónap.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában