Kikapcsolódás

2022.10.21. 15:32

Debrecenben senkinek nem kell lemondania a vízi élményekről

A megemelkedett energiaárak és a nehéz gazdasági helyzet ellenére sem.

Forrás: Napló-archív

Az Aquaticum Debrecen SPA egységeinek összes szolgáltatása elérhető lesz egész évben. Az Aquaticum Debrecen Kft. pénteki sajtóközleményében kiemelte, Debrecenben senkinek nem kell lemondania a vízi élményekről, a Mediterrán Élményfürdő, a Termálfürdő, a gyógyászati részleg, valamint az Aquaticum Termál és Wellness Hotel٭٭٭٭ is a megszokott minőséggel áll a wellness-kikapcsolódás szerelmeseinek szolgálatában.

– Az elmúlt hónapokban az Aquaticum Debrecen SPA minden egységét érintő beruházást hajtottunk végre, amely lehetővé teszi, hogy ne távhővel, hanem termálvizünk hőenergiájával fűtsük létesítményeinket. Ugyanakkor az üzemelési költségek még így is soha nem látott mértékben emelkedtek, a kialakult nehéz gazdasági helyzetben ezért néhány kisebb változás bevezetésére kényszerül fürdőkomplexumunk. Egyes belépőtípusok ára emelkedik, ugyanakkor nem áll szándékunkban a költségnövekedést teljes mértékben áthárítani vendégeinkre. Minden érintett belépő esetében a lehető legkisebb jegyáremelkedés bevezetése volt a cél. Az árak mellett az egyes egységek nyitvatartási időszaka módosul, különösen az alacsonyabb forgalmú, hétköznapi idősávokban – közölték.

Ezen változások október 24-én, hétfőn, nyitástól lépnek életbe, a részletek megtalálhatók EZEN a weboldalon.

Mint írták, számos különböző gazdasági modell értékelését követően a társaság üzemeltetésében működő üzleti szálloda, a debreceni Hotel Lycium٭٭٭٭ vonatkozásában – a tulajdonos Debreceni Vagyonkezelő Zrt-vel egyetértésben – az a döntés született, hogy a több száz millió forinttal megemelkedő rezsiköltségekre is tekintettel a szálloda tervezett megújítási programját előre hozzák, így november 15-től a hotel átmenetileg bezár.

Az átfogó felújítás végeztével, a jövőbeli újranyitást követően még magasabb színvonalon tudják majd kiszolgálni a vendégeket és a céges partnereket Debrecen szívében.

A Hotel Lycium٭٭٭٭-ban meglévő foglalással rendelkező egyéni utazók kiértesítése megkezdődött, elhelyezésükre alternatív lehetőséget ajánlanak fel. – A régió meghatározó rendezvényhelyszíneként üzleti partnereinket sem szeretnénk nehéz helyzetbe hozni, így a december 31-ig tervezett rendezvényeket töretlen lelkesedéssel és teljes személyzettel teljesíti a szálloda csapata. A Kölcsey Központ rendezvényhelyszínként történő értékesítését 2023-ban kollégáink változatlan formában végzik, folyamatosan rendelkezésre állnak meglévő és új partnereink számára is – zárul a közlemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában