Várják a munkákat

2022.09.15. 15:21

Pályára fel! – Új pályázat a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ diákjainak

Szeptember 19-én indul, és egészen október 21-ig lehet jelentkezni.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi Területi Szervezete együttműködésben a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Veress Ferenc Szakképző Iskolájával Pályára fel! címmel pályaorientációs pályázatot hirdet kizárólag a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ illetékességi területén működő általános iskolákba (állami, egyházi, magán, alapítványi) járó, 3-8. osztályos tanulókból álló, általános iskolások körében, két kategóriában – közölte honlapján a megyei kereskedelmi és iparkamara.

A kategóriák:

  • alsó tagozat: 3–4. osztályos tanulókból álló, maximum 3 fős csapatok számára
  • felső tagozat: 5–8. osztályos tanulókból álló, maximum 3 fős csapatok számára

Mint írják, a pályaorientációs témakörben meghirdetett pályázat célja, hogy a tanulók minél több információt gyűjtsenek össze az egyes szakmákhoz tartozó feladatokról, elvárásokról. A pályázó csapatok az interaktív, kreatív feladatok megoldása során játékos módon széles körű ismeretekre tehetnek szert, és így kedvet kaphatnak az egyes szakmák és szakmacsoportok alaposabb megismeréséhez, amely hozzásegíti őket továbbtanulási döntéseik meghozatalához.

A pályázattal kapcsolatos minden részlet megtalálható az iparkamara honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában