Jótékonyság

2022.08.15. 12:05

Újabb gyűjtőpont nyílik Debrecenben az ukrajnai gyermekek javára

Az idén 30 éves fennállását ünneplő, debreceni székhelyű Daniella Villamosság életében mindig is központi szerepet játszott a társadalmi felelősségvállalás. Ezúttal az UNICEF-fel együttműködve segítenek azoknak a gyerekeknek, akik – többek között a szomszédos háborús helyzet okán is – támogatásra szorulnak.

Február 24-e óta 2,2 millió gyermek kényszerült otthona elhagyására a szomszédos országból, és 3 millió gyermek él Ukrajnában belső menekültként. A Daniella Villamosság éppen ezért legújabb jótékonysági programját az UNICEF-fel közösen álmodta meg, hiszen a szervezet több száz országban küzd a gyermekek jólétéért.

Az együttműködés keretein belül első körben a Daniella Villamosság egy hónapos jótékonysági sajtó- és közösségi médiakampányt indított, továbbá anyagi jellegű felajánlást tesz. A várhatóan több milliós befolyt összeget a nagyvállalat saját erőforrásából megduplázza a gyermekek támogatása céljából. Emellett a cég a telephelyein – így Debrecenben is – UNICEF gyűjtőpontokat alakít ki, ahol további anyagi támogatások felajánlását teszi lehetővé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában