Nótára fakadtak

2022.08.17. 09:26

Találkozót szerveztek az időseknek Sámsonkertben

Paprikás krumplival, kovászos uborkával várták a vendégeket.

Forrás: Csigéné Zsadányi Mariann

Éppen egy évvel ezelőtt alakult meg a Harmónia Idősek Klub Hajdúsámsonban. A közösség idén Oláhné Erzsike vezetésével elhatározták, hogy vendégségbe hívják a településen működő hasonló csoportokat. Nagy izgalommal indult a szervezkedés. A Sámsonkerti Lakosokért Egyesület vállalta, hogy állja a főzés költségeit.

S eljött a várva várt nap! Az idősek krumplit hámoztak, kolbászt szeleteltek, termet díszítettek, s örömmel látták, hogy minden szervezet elfogadta a meghívást, közel 80-an vettek részt az eseményen. Jó gazda módjára a harmóniások szolgálták fel az ételt és az italt. Isteni paprikás krumlit készítettek, s hozzá külön foglalkozás alkalmával készített kovászos uborkát kínáltak.

A város vezetősége is elfogadta a szívélyes meghívást, és természetesen ők sem érkeztek üres kézzel. Mi sem bizonyítja, hogy egy nagyszerű napot töltöttek együtt, minthogy dalra is fakadtak – osztotta meg a Haonnal Csigéné Zsadányi Mariann, Hajdúsámson alpolgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában