Közbeszerzés

2022.08.08. 12:58

Nem indulhat még a fejlesztés Földesen

Eredménytelenül zárult a földesi óvoda és polgármesteri hivatal épületeinek energetikai korszerűsítésére kiírt közbeszerzési eljárás.

Napelemeket is kapna a hivatal épülete

Forrás: Napló-archív

A Közbeszerzési Értesítő hétfői száma szerint öt ajánlat is érkezett az önkormányzat ajánlatkérésére, azonban a legkedvezőbb is meghaladta a kivitelezésre rendelkezésre álló összeget.

A felhívásban közzétettek alapján a Kállay László Óvoda 670 négyzetméter alapterületű épületének lábazatát, falazatát hőszigetelnék, a lapostető új vízszigetelést kapna, cserélnék a nyílászárókat, új kondenzációs kazánnal korszerűsítenék a fűtésrendszert, valamint napelemeket is telepítenének.  

A polgármesteri hivatal 1200 négyzetméteres épülete is külső hőszigetelést kapna, korszerűsítenék a fűtésrendszerét, napelemrendszert telepítenének rá, továbbá az emeleten négy nyílászárót cserélnének és a padlástérbe nyíló ajtók helyett műanyag ablakokat építenének be. 

Frissítés: Az augusztus 11-ei Közbeszerzési Értesítőben isméét megjelent az eljárást megindító felhívás, ezúttal augusztus 26-ig várják az ajánlatokat. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában