Közlekedés

2022.08.12. 14:38

Feloldják a korlátozásokat a belvárosi csomópontban

Egyúttal megkezdődik a jelzőlámpák próbaüzeme.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Bethlen utca – Honvéd utca – Egyetem sugárút csomópontban augusztus 13-án, a délelőtti órákban feloldják a június 20-án bevezetett korlátozásokat. Ezzel együtt pedig megkezdődik a jelzőlámpák próbaüzeme is – közölte a debreceni önkormányzat.

A városháza arról tájékoztatott, hogy visszaáll a Thaly Kálmán utca (Bethlen utca – Darabos utca közötti szakasza) egyirányú forgalmi rendje, így az eredeti forgalmi rend szerint a Bethlen utca irányából lesz egyirányú. Az áthaladás a Honvéd utcán az Egyetem sugárút – Bethlen utcai csomópontban mindkét irányból újra biztosított lesz. Visszaáll továbbá az eredeti, egyirányú forgalmi rend a Darabos utca Honvéd utca és Thaly Kálmán utca közötti szakaszán, a Thaly Kálmán utcától a Honvéd utca irányába.

A Bethlen utcán és az Egyetem sugárúton továbbra is számítani kell munkavégzésre, ezért kérik az arra közlekedőket, hogy az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően közlekedjenek, amely útszűkülettel és sávelhúzásokkal járhat.

Augusztus 20-a után a Thaly Kálmán utca – Bethlen utca és az Ibolya utca – Egyetem sugárút csomópontokba telepített jelzőlámpák próbaüzemére kerül sor, azok addig sárga villogó módban üzemelnek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában