Figyelem!

2022.08.04. 09:44

Dolgozik a Vízmű, Mikepércsen és Hosszúpályiban is vízhiányra kell készülni

Emellett ma kora délutánig két létavértesi utcában sem lesz víz.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Javítási munkálatokat végez a Debreceni Vízmű Zrt. Mikepércs vízhálózatán augusztus 8-án, hétfőn 9 és 15 óra között, tudatták közleményben. Mint írják, a munkavégzéssel érintett körzetekben (Orosz István u. 25.-45., Erdő, Nap és a Sport utcán) teljes vízhiány lesz. Átmeneti elszíneződés, íz- és szaghatás előfordulhat, melynek következtében az ivóvíz zavarossá válhat, fogyasztása azonban egészségre ártalmatlan, felhasználásában korlátozás nincs.

Emellett augusztus 8-12., majd 15-19. között, naponta 9-től 15 óráig mossák a hosszúpályi vízhálózatot, a munkavégzés időtartama alatt nyomáscsökkenés és átmeneti vízhiány is előfordulhat.

A vízmű azt kéri az érintettektől, ha a meghirdetett munkálatok alatt bármilyen, a korábban megszokott vízszolgáltatástól eltérő hatást észlelnek,  jelezzék munkatársaiknál a honlapon lévő elérhetőségek valamelyikén.

A Vízmű ma Létavértesen végez gerincvezeték-építési munkákat, emiatt 14.30-ig szünetel a vízszolgáltatás a Szél és Orgona utcákban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában