Közbeszerzés

2022.08.18. 16:02

Akár húsz méter magas vízképe is lehet a Nagyerdei Ködszínháznak

Forrás: Napló-archív

Hamarosan indulhat a Nagyerdei Ködszínház vízképének fejlesztése. A tervezést és kivitelezést végző cég már megvan – tájékoztatott csütörtöki számában a Közbeszerzési Értesítő.

A felhívás szerint a díszmedence szerkezete és vízforgató rendszere műszakilag megfelelő állapotú, így azokban csak minimális, az új vízképek létrehozásához, gépészet kialakításához szükséges vízgépészeti beavatkozások történnek. A meglévő medencében helyezik el a szökőkút látványát nagyban emelő új fúvókákat, víz alatti szivattyúkat és lámpatesteket, létrehozva egy olyan programozható attrakciót, amely LED világítást és víz-, fény-, mozgóképi és hangfunkciók összehangolt vezérlését tartalmazza. A szökőkútba egy Magyarországon, sőt még egész Európában is ritkán látott dinamikus vízképlétrehozó rendszert építenek ki. A tervezésre és kivitelezésre egy budapesti cég adta a legkedvezőbb ajánlatot, amely nettó 248 millió 900 ezer forint volt.

A feladatok elvégzésre 115 nap áll majd rendelkezésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában