Testületi ülést tartottak

2022.06.27. 17:53

Megvan a döntés: eddig a dátumig biztosan lesz orvosi ügyelet Tégláson

Rendezik a Nyárias utca felújításával érintett ingatlanok tulajdonjogát is Tégláson.

Továbbra is biztosított lesz az ügyeleti ellátás | Forrás: illusztráció / Napló-archív

Több mint tíz napirendi pontot tárgyalt legutóbbi ülésén Téglás önkormányzatának képviselő-testülete, amely egyebek mellett döntött beszámolók elfogadásáról, rendeletek és szerződések módosításáról is. 

A képviselők elfogadták a Bárczay Anna Városi Óvoda beszámolóját és javaslatot tettek a 2022/2023. nevelési év óvodai munkatervéhez. Az anyagból egyebek mellett kiderül, hogy az intézmény idén is elnyerte az Állatbarát Óvoda címet, illetve hosszú távú cél az Örökös Zöld Óvoda elismerés megszerzése is. 

Elfogadták a Nyárias úttal kapcsolatos telekalakítási határozatot, miszerint a már megépült útszakasz mellett rendezik az érintett ingatlanok tulajdonjogát; az ebrendészeti telep 2021. évi működéséről szóló beszámolót, és módosították a telep szervezeti és működési szabályzatát. Az elmúlt évben összesen 7 kutyát adtak örökbe. 

Egy évvel meghosszabbították Téglás Város Önkormányzata és a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy között létrejött „Ingyenes ingatlanhasználati szerződés” hatályát, mely az iskola angol nyelvi lektora és családja számára biztosít elhelyezést. Elfogadták az orvosi ügyelet ellátására az Országos Mentőszolgálattal kötött együttműködési megállapodás 2022. október 31-ig történő meghosszabbítását. Az önkormányzat együttműködési megállapodást kötött a városi sport­egyesülettel a Stadion utcai sportlétesítmény használatáról.

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában