Jubileum

2022.06.26. 10:31

Húszéves a görbeházi nyugdíjas klub

Önzetlen segítségnyújtás, adománygyűjtések, emlékezetes kirándulások és mérhetetlen szeretet – ez a titka a ma már 85 taggal büszkélkedő görbeházi nyugdíjas klubnak.

Ale Erika, Görbeháza polgármestere és Pajna Zoltán, a megyei kögyűlés elnöke

Forrás: hbmo.hu

Bodnár Istvánné, a szervezet vezetője a szombati jubileumi ünnepségen köszöntötte a megjelenteket és felsorolta az elmúlt két évtized alatt végzett tevékenységeiket, jótékonysági gyűjtéseiket, közös programjaikat, jó hangulatban eltöltött kirándulásaikat.

Ale Erika polgármester elismerően beszélt a szervezet tagjairól és megköszönte nekik, hogy mindig, minden körülmények között számíthatnak rájuk.

Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke beszédében hangsúlyozta, a fiatalokat is szívesen várják programjaikra.

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is részt vett az eseményen, aki méltatta a nyugdíjas klub közösségépítő munkáját, egyben átadta Görbeháza számára is a megyei identitást jelképező Bocskai-szablyát. Az ereklyét a szervezet minden megyénkbeli településnek odaadományozza a hajdú-bihariak összetartozásának szimbólumaként – olvasható a megyei önkormányzat hivatalos oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában