Rengeteg programmal készülnek

2022.06.28. 15:42

Csütörtökön egy napra a végzősöké lesz a debreceni strand!

2020 és 2021 után idén is „vendégül látja” Debrecen a város összes iskolájában tanuló, és ebben a tanévben sikeres érettségi vizsgát tett diákokat. Június 30-án reggeltől késő estig élvezhetik a fürdő szolgáltatásait a fiatalok, akik több programon is részt vehetnek.

Forrás: Napló-archív

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt két évben a középiskolás diákok nem a megszokott keretek között ballaghattak el, ezért Papp László polgármester kezdeményezésére mindkét évben egy-egy napon ingyenesen, kifejezetten számukra meghirdetett programokkal egybekötve rendezték meg a végzősök napját az új nagyerdei strandon. A hagyomány a pandémia lecsengését követően, 2022-ben is folytatódik: az érettségizők június 30-án, csütörtökön birtokba vehetik az Aquaticum Debrecen Strandot, közölte a polgármesteri hivatal.

A fiatalok már 8 órától érkezhetnek a strandra, majd a nap folyamán több programon is részt vehetnek. A strandröplabdapályán 11 óra és 13 óra között rendeznek tornát a jelentkező csapatoknak, 14 órától „TikTok vízalatti dance” várja a diákokat az úszómedencénél, 16 órakor kezdődik az extrém ugróverseny az ugrómedencénél, ahol az első három helyezett díjat kap, és mások mellett Papp László polgármester is a zsűri tagja lesz. A felnőtt kalandmedence mellett egész nap DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról, 13 órától 16 óráig pedig szelfigép is üzemel majd. A napot 19 órától Lotfi Begi koncertje zárja.

A diákok a Nagyerdei körút felőli (a körforgalomhoz közelebb eső) pénztárnál diákigazolványuk és személyazonosításra alkalmas iratuk felmutatásával léphetnek majd be a strand területére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában