Figyelem!

2022.06.20. 10:41

Bicikliverseny kavarja meg a megyei közlekedést szerdán, mutatjuk, mi változik!

Reggel 6 és délután 5 között kell forgalomkorlátozásokra számítani.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Időfutam országos bajnokságot rendeznek június 22-én 6 órától előreláthatólag 17 óráig, emiatt lezárják a 354-es számú főút 35-ös számú főút és a 4-es számú főút csomópontja közötti szakaszát

– közölte hétfőn a megyei rendőr-főkapitányság. Azt írják, a verseny időtartama alatt a 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra felhajtani, valamint az M35-ös autópálya irányából közlekedők a 35-ös főút csomópontja után az útszakasz lezárása miatt nem tudnak továbbközlekedni.

Szintén lezárják Nyíregyháza irányából a 4-es számú főút bocskaikerti csomópontját. Útlezárás miatt a 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után a 354-es főúton nem közlekedhetnek tovább, valamint a 4-es főúton Bocskaikert irányából közlekedők balra, a 354-es főútra nem kanyarodhatnak rá.

Útlezárás miatt az M35-ös autópálya irányából a 35-ös főút csomópontjában a 35-ös főútra terelt járművek vezetői a 35-ös főúton Debrecen, Füredi – Böszörményi út kereszteződésében balra kanyarodva a Füredi út – Bem tér - Nyíl utca útvonalon az Árpád téren balra kanyarodva tudják folytatni útjukat a Kassai úton, egészen a 4-es főútig. A másik lehetőség Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton a 4-es főútig.

A 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra felhajtani szándékozó járművezetők Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva, a 3507-es úton közlekedve jutnak el a 4-es számú főútra.

A 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után balra kanyarodva közlekedhetnek tovább Debrecen irányába a 4-es számú főúton.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a sofőröket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában