Várják az adományokat Bíborkáék

2022.05.05. 07:22

Versenyt futva az idővel – Még segíthet az ebesi kislánynak!

A világon egyetlen kislány szedi a Bíborkának is szánt gyógyszert, aki azóta sokkal jobban van.

Mindent megtesznek a kislányuk gyógyulásáért | Forrás: Szendrei Bence-archív

Az idő egyre fogy, május 31-ig mindössze 26 nap van hátra, hogy összegyűljön a kitűzött összeg a GM1-gangliozidózisban szenvedő Szendrei Bíborka számára, aminek köszönhetően talán teljes életet élhet a jövőben. Az Együtt Bíborkáért Facebook-csoportban nap mint nap olvashatunk friss tartalmakat a kislány állapotáról, valamint értesülhetünk, mennyi pénzre van még szükség ahhoz, hogy Bíborka megkaphassa a szinten tartó gyógyszert. – Stabil a kislányunk állapota, mondhatni, nyugodtan teltek az elmúlt hetek, nem volt komolyabb görcsrohama. Viszont a héten kértünk egy nagylabort, s az sajnos kimutatta, hogy a mája és a veséje tovább romlott. Egyelőre nem szorul kórházi ellátásra, de ha tovább rosszabbodik a helyzet, akkor be kell mennünk – fogalmazott a Naplónak Szendrei Bence. Hozzátette, nem tudják elégszer hangsúlyozni, mennyire köszönik azoknak, akik eddig segítették őket. Ennek ellenére meg kell jegyezni, az elmúlt időszakban lelassult az adományozók lendülete. 

Természetesen folyamatosan vannak adományok, de túl nagy összegek nincsenek. Azonban nem vagyunk elkeseredve, bizakodóak vagyunk és nagyon hálásak az embereknek. Azt a gyógyszert, amit Bíborkának kívánunk beszerezni, a világon egyetlen kislány szedi, aki sokkal jobban van a kezelés óta

– fogalmazott Szendrei Bence.

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában