Nagyerdő

2022.05.03. 16:11

Vágányzár miatt változik a villamosközlekedés Debrecenben

A Pallagi úton kell jobban odafigyelni.

Forrás: DKV

Ágyazatcserét végeztet a DKV Zrt. május 7-én, szombaton üzemkezdettől vasárnap üzemzárásig a Pallagi úton, az Aquaticum előtti szakaszon, a munka vágányzárat von maga után. A cég közlése szerint a jelzett időben a  Nagyerdei körút és a Klinikai Központ Nagyerdei Campus megállóhelyek között a villamosközlekedés szünetel. Az 1-es járatok a munkák ideje alatt az Aquaticum megállóhelyet nem érintik!

A vágányzár idején az 1-es villamosok két szakaszban közlekednek:

  • Nagyállomás – Nagyerdei körút – Nagyállomás
  • Medgyessy sétány – Klinikai Központ Nagyerdei Campus – Medgyessy sétány

A munkálatok ideje alatt az 1-es villamos ingajáratban közlekedik a Medgyessy sétány és a Klinikák között. – Kérjük a járművezetők fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett szakaszon! A teljes vonalon csak átszállással lehet utazni. Az utazás megkezdésekor érvényesített vonaljegy az átszállás után is használható, de azt mind a két járművön érvényesíteni kell! 

– int a DKV. A Nagyállomás és a Klinikák közötti szakaszon átszállásmentesen a 10-es, 10A és a 10Y-os autóbuszokkal utazhatnak. A DKV Zrt. köszöni az utasok megértését és türelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában