Várják az ajánlatokat

2022.05.02. 15:00

Újabb csatornák épülnek Bakonszegen

HBN

Megoldottá válhat Bakonszeg belterületének jelentős részén a csapadékvíz elvezetése. A közbeszerzési értesítő csütörtöki száma szerint csatorna- és záportározók építésére jelentetett meg felhívást a község önkormányzata. 

A település csapadékvíz-elvezető rendszere az 1970-es évek közepén és az 1980-as évek elején épület ki. A meglévő csatornaszakaszok állagában olyan mértékű romlás következett be, hogy vízszállító képességük nem kielégítő. A tervezett beruházás szerint 2200 méteren készülne el az Öregkerti főgyűjtő csatorna, továbbá épülne 4 darab áteresz is. A Kiseri záportározó medrében 240 méteren, a Nagyeri záportározó medrében pedig 320 és 280 méteren készülnének csatornaszakaszok. Az ajánlatokat május 12. délelőtt 10 óráig nyújthatják be a vállalkozások a közbeszerzési rendszeren keresztül. A kivitelezésre 60 nap áll majd rendelkezésre a nyertes kivitelezőnek. 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában