Még sok pénz hiányzik

2022.05.14. 11:40

Tovább küzdenek Bíborka gyógyulásáért, még nincs késő segíteni!

Az Együtt Bíborkáért csoportban közölték az eddig összegyűlt összeget: csaknem 88 millió forint.

Forrás: Szendrei Bence-archív

Az elmúlt hetekben, hónapokban nagyon sokan fogtak össze a GM1-gangliozidózisban szenvedő Szendrei Bíborka gyógyulásáért. Magánszemélyek, szervezetek és zenészek is adakoztak az ebesi kislánynak, akinek még nem késő segíteni. A szükséges kezelésekhez azonban óriási összeg hiányzik, a család éppen ezért folyamatosan várja a segítő szándékúak adományait. 

Nagyon hálás a család 

– Egymást követik az események. Napról napra egyre közelebb kerülünk, hogy elérjünk egy nagyon fontos célkitűzést: Bíborka és sok kis társa számára megtalálhassuk a gyógymódot! Nem mondjuk, hogy könnyű, sőt… Még végiggondolni is túl hosszú és nehéz azt az utat, amit bejártunk eddig. Leírni már nem is tudom, mennyi mindenen mentünk keresztül a majd’ két év alatt, s mennyi minden történik velünk most is nap mint nap. Állandó agyalás, rágódás, tervezgetés, szervezés, rengeteg elintéznivaló, állandó kétségek és állandó reménység! Hála Istennek: ha pici léptekkel is, de egyre közelebb kerül leghőbb vágyunk. Nagy-nagy szeretettel és hatalmas hálával gondolunk rátok, hisz nélkületek nem válhatna valósággá az álmunk! – közölte a család az Együtt Bíborkáért Facebook-csoportban

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában