Útkorszerűsítés

2022.05.09. 10:42

Sikeres a pályázatuk, már kezdenék a munkát Tiszacsegén

Kivitelezőt keres az önkormányzat összesen négy utca felújítására.

Forrás: Napló-archív

A város önkormányzata a Magyar falu programban meghirdetett „Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása” alprogramon belül nyert lehetőséget több, a település belterületén található utca korszerűsítésére. A 17. helyrajzi számú Óvoda utca, az 1873. helyrajzi számú Hataj utca burkolatfelújítása 400 méter hosszan, valamint a 97. helyrajzi számú Tompa utca és a 98. helyrajzi számú Templom utca burkolat-korszerűsítése 340,15 folyóméter hosszúságban történhet meg. 

A jövő héten zárul 

Az önkormányzat május ­19-ig várja a munkát elvégző ajánlattevők jelentkezését. A feladatok között egyebek mellett irtás, föld- és sziklamunka, útburkolatalap és makadámburkolat építése szerepel. Emellett az aszfalt vágását, az aszfaltburkolat felső rétegének lemaratását is el kell végezni, majd hengerelt aszfalt kötőréteget és hengerelt aszfalt kopóréteget kell létrehozni. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában