Közbeszerzés

2022.05.13. 17:00

Orvostechnikai eszközöket vásárolna Vámospércs

Kardiológiai és fizioterápiás eszközöket is beszerezne a vámospércsi szolgáltató.

Orvostechnikai és egyéb eszközök beszerzésére írt ki ajánlatkérési felhívást a Vámospércs – Kistérségi Egészségügyi Szakellátó Nonprofit Kft. Az öt részből álló közbeszerzési felhívásra május 20. délután 14 óráig várják az ajánlatokat – tájékoztatott hétfői számában a Közbeszerzési Értesítő. 

A Járóbeteg-szakellátó szolgáltatások fejlesztése a Vámospércs – Kistérségi Nonprofit Kft.-nél elnevezésű uniós projekthez kapcsolódó felhívás első részében kardiológiai eszközök – mint például 3 darab 3 csatornás és 2 darab 12 csatornás EKG-készülék és azok tartozékai; ambuláns vérnyomásmérő monitorok – beszerzésére várja a szolgáltató az ajánlatokat. A második részben egy darab felsőkategóriás ultrahangkészülék beszerzését irányozták elő. Ezen eszközök beszerzésére és leszállításra ez év június 1. és december 15. között lesz lehetősége a nyertes ajánlattevőknek. 

A felhívás harmadik részében fizioterápiás eszközökre várja az árajánlatokat a vámospércsi szolgáltató. Ezek egyebek mellett: mágnes- és lézerterápiára alkalmas fizioterápiás kezelőeszközök és tartozékaik – mint például kombinált lézerzuhany, műanyag biztonsági szemüvegek –, valamint 2 darab elektroterápiára alkalmas fizioterápiás kezelőeszköz és tartozékai. A felhívás negyedik részében különböző medikai szoftverekre, az ötödik részben pedig különböző informatikai eszközökre (vezérlő számítógép, merevlemezek, hálózati adattároló) adható ajánlat. A nyertes ajánlattevőknek az eszközöket és szoftvereket ez év június 1. és szeptember 30. között kell majd leszállítania. 

HBN 

Frissítés: A fent említett felhívást a Közbeszerzési Értesítő május 16-i számában megjelent dokumentum szerint visszavonták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában