Ilyen még nem volt

2022.05.20. 19:59

Őrült hangulatot varázsoltak Balázsék a Kossuth térre - videóval

A Rádió1 műsorvezetői a debreceni Kossuth térről adták péntek délutáni műsorukat.

Forrás: HAON

A Rádió1 országjáró roadshow-jának utolsó állomása Debrecen volt. Őrült hangulat, tömeg és boldog arcok várakoztak a Kossuth téren, hogy elkezdődjön a péntek délutáni műsor. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az elmúlt időszakban Magyarország öt nagyvárosába látogattak el kedvenc hallgatóikhoz, ahol az élő adásban 16 órától felhőtlen jókedvvel, sztárfellépőkkel őrületes játékokkal – és persze nyereményekkel várták a kíváncsiskodókat. 

Rákóczi Feri a Napló érdeklődésére elmondta, Debrecen a fellegváruk, bármerre mennek az országban, nincs olyan turnéjuk, amelyből kihagynák a cívisvárost. 

– Egyrészt csodálatos látványt nyújt a település, annyira gyönyörű a Nagytemplom előtti tér, hogy azt nem lenne szívünk kihagyni. Valóságos népünnepélynek lehetünk részesei, fantasztikus a hangulat, az emberek jól érzik magukat, és ezt nagyon jó érzés látni – fogalmazott. Hozzátette, a roadshow-k feltöltik őket, ugyanakkor fárasztóak is, nagyon sok munka van vele, de imádják minden egyes pillanatát: bizsergető érzés, hogy ennyien szeretik a műsorukat. 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában