Közlekedés

2022.05.20. 13:47

Ismét forgalomkorlátozás várható a Hatvan utcai csomópontban

Folytatódik az aszfaltozás a nyugati kiskörút III. ütemének kivitelezése során.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Megkezdődik az aszfaltozás következő üteme – a kopóréteg kialakítása –  a Hatvan utca és a Tisza István utca csomópontjában május 21-én, szombaton. A munkálatok várhatóan reggel 7 órától délután 13 óráig zajlanak.

A kivitelezés során a Tisza István utca felőli oldalban lesz munkavégzés. Az érintett forgalmi sávokat a kivitelező lezárja, ezért sávmegszüntetésre, sávelhúzásra kerül sor.

A kivitelezés idején a csomópontban a Tisza István utca irányából a Hatvan utcára – a Segner tér felé – tilos lesz a balra kanyarodás. A Segner tér irányába a forgalmat a Tisza István utcáról – rendőri forgalomirányítás mellett – a Bajcsy-Zsilinszky utcán keresztül fogják biztosítani. 

A jobbra kanyarodást a munkálatok nem érintik, az minden irányból biztosított lesz. A Hatvan utcán az egyenes haladás jelzőőrös irányítással, váltakozva, egy sávon lesz lehetséges.

Az érintett autóbuszjáratok kerülő útvonalon közlekednek, melyről részletes információk a DKV Zrt. internetes oldalán olvashatók.

Ne megszokásból, hanem az építés alatti ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek! – figyelmeztet közleményében a városháza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában