Így állnak most

2022.05.14. 14:14

Hajdúszoboszlói átalakítások: plusz munkaerőt vetnek be, hogy tartsák a tervezett határidőt

Ha minden a terv szerint halad, június 15-ig végeznek a munkálatok nagyobb részével.

Forrás: Facebook / Czeglédi Gyula

Forras: Facebook / Czeglédi Gyula

A hét elején szemlét tartottak a hajdúszoboszlói Szent István parkban és a Mátyás király sétányon folyó munkálatoknál, melyen Czeglédi Gyula polgármesteren kívül részt vett a megrendelő részéről a városfejlesztési iroda vezetője, a kivitelező projektvezetője és egy műszaki ellenőr is – számolt be Facebook-oldalán a városvezető.

A pénteki bejegyzés szerint a bejáráson megállapították, hogy

egyes területeken jó ütemben folyik a kivitelezés, míg más helyeken további élőmunka bevonására van szükség a tervezett határidő betarthatósága érdekében.

A kivitelező képviselője a poszt szerint arra tett ígéretet, hogy ez év június 15-ig a munkálatok nagyobb részével elkészülnek, és a jelenlegi korlátozásokat a lehetséges mértékig feloldják.

A következő 3 hétben a Fürdő utca és Mátyás király sétány kereszteződésében még jelentősebb forgalomkorlátozásra lehet számítani a kereszteződés kiépítése miatt. Az élménypontokat és a művészeti alkotásokat szeptember 30-ig helyezik ki véglegesen.

A polgármester megértést és türelmet kér a munkálatok miatt.

A sétálóövezet épülő attrakcióit márciusban mi is megnéztük, akkor így állt a munka.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában