Közbeszerzés

2022.05.02. 13:33

Büfé is lesz a bagaméri művelődési házban

A felújítás során festenek, burkolnak és új illemhelyeket alakítanak ki.

Forrás: Gíoogle

A debreceni székhelyű Lanora Solution Kft. végzi nettó 18,3 millió forintért a művelődési ház felújításával kapcsolatos munkálatokat Bagamérban. A május 2-i Közbeszerzési Értesítő szerint a Kossuth utca 5. szám alatti épület vizesblokkjai az Országos Településrendezési és Építési Követelmények előírásainak nem felelnek meg, ezért bővíteni kell az illemhelyek számát. A vizesblokkban jelenleg dugulások tapasztalhatók, ezt meg kell szüntetni, a probléma okát fel kell tárni. A kültéri munkák szükségessé teszik az ingatlan körüli járda részleges felbontását és helyreállítását, ezen felül elkerülhetetlen lehet az épület padozatának átvágása és rekonstrukciója.

A projekt során cserélik az előtér és a könyvtár padlóburkolatát, valamint kifestik ezeket a helyiségeket. Nyílászárókat cserélnek, korszerűsítik az akadálymentes rámpát és a bejárat előtti teraszt. Az átalakítás mértékének megfelelően épületgépészeti és -villamossági munkák is szükségesek. A könyvtár funkciója megmarad, de a nagyterem felosztásával új vizesblokkot hoznak létre. Az épületben helyet kap egy büfé, hogy a könyvtárba látogatók egy forró tea vagy kávé mellett olvashassanak a teraszon vagy a kertben. A kisebb termet összenyitják az irodával, így egy 66 ülőhelyes multifunkciós termet alakítanak ki.

A beruházásról szóló vállalkozási szerződést április 7-én írta alá az önkormányzat képviselője és a nyertes pályázó. 

FR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában